FAQ

Rezerwacji dokonujemy osobiście w lokalu lub pod numerem telefonu: 697-990-000 / 661-821-921.

W piątki i soboty należy dokonać wcześniejszej rezerwacji stolika. W innym przypadku goście nie zostaną wpuszczeni.

Bez wcześniejszego uprzedzenia recepcji lokalu, rezerwacja zostaje anulowana po 15 minutach spóźnienia.

Wymagana jest wpłata zaliczki do środy poprzedzającej weekend, w którym odbywa się rezerwacja. Wpłata zależna jest od ilości gości. W przypadku braku wpłaty rezerwacja zostanie anulowana. Odbiór zaliczki możliwy jest w dniu rezerwacji lub 14 dni od dnia rezerwacji.

Powyżej 15 osób wymagane jest ustalenie wcześniejszego menu.

W piątki i soboty wejście do lokalu możliwe jest od 23 roku życia. W restauracji obowiązuje dress code casual.

Nie, osoba rezerwująca odpoiwedzialna jest za opłacenie całości rachunku.

Przez cały czas trwania rezerwacji jest do dyspozycji kelner, który przyjmuje zamówienia. Nie ma możliwości zamawiania dań z karty przy barze.

Stoliki w restauracji są dostosowywane specjalnie do ilości gości oraz wybranego wcześniej menu.

Pełne menu dostępne jest do godziny 23:00 a do godziny 01:00 jest możliwość zamawiania pizzy.

 

W lokalu jest zakaz wnoszenia własnego jedzenia i napojów. Można jedynie wnieść tort urodzinowy.

Tak, organizujemy urodziny dla dzieci. Oferta dostępna jest na stronie w zakładce “urodziny dzieci”

Maksymalnie na jednym torze może grać 10 osób.

Nasze tory dostosowane są dla dzieci już od najmłodszych lat. Posiadamy specjalne mniejsze kule, bandy oraz rampy ułatwiające celowanie.

Podczas gry w kręgle dostępna jest pełna oferta z naszego menu. Na czas gry do każdego toru przydzielony jest stolik wraz z kanapą.

Buty są w cenie wynajmu toru do gry w kręgle.

Zmiana obuwia jest obowiązkowa.

Posiadamy buty od rozmiaru 29 do 50.

W sprzedaży posiadamy jednorazowe skarpetki.

Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Nic nie szkodzi!
Zawsze możesz napisać do nas e-mail: manager@split.radom.pl,
bądź skontaktować się pod numer telefonu: 697-990-000 lub 661-821-821.